Praten met Dieren

Zie ook:workshop walvissen en dolfijnen

terug naar wereldgift.nl

Altijd al graag willen verstaan wat je kat zegt, je hond beweert, je paard bedoelt?
Of, altijd al het verlangen gevoeld het contact met dieren om je heen te verdiepen, nog duidelijker te voelen?
Als je van dieren houdt, zijn er zo veel momenten waarop je zo graag met ze zou willen communiceren en helaas, dieren praten niet.
Echter, ze blijken het wel te doen, alleen niet verbaal.

Praten met Dieren gaat over het telepatisch communiceren met dieren. Dit is wezenlijk iets anders dan "body language" wat ook een zeer duidelijke taal is, maar daar gaat deze workshop niet over.

Wat houdt de workshop in?

In 2 dagen behandeld de workshop stap voor stap hoe we in contact kunnen komen met ons natuurlijk vermogen om telepatisch te kunnen spreken met dieren en hun boodschappen te verstaan. We zullen zowel de theorie behandelen als oefenen in de praktijk. Dit gebeurt zowel met Jilly, het konijn, de paarden en Ollie de boerderijhond, alsmede met door de deelnemers meegebrachte honden (zie verderop) of de foto's van je dieren thuis. Bovendien zul je met behulp van geleide meditatie kennismaken met je kracht- of totemdier en kun je in contact komen met je dolfijnengids,die zowel helpt bij het communiceren als een helende werking heeft.

Waarom praten met dieren?

Het is heel fijn om onze eigen vermogens te ontdekken en te benutten. Maar nog fijner om het diepere contact met de dieren te ervaren die onomwonden hun wezen voor ons openen. Praten met dieren kan ook praktische zaken makkelijker maken, zoals het voorbereiden op verhuizingen, vakanties. Er achter komen waarom er in huis geplast wordt! Uitleggen waarom ze naar de dierenarts gaan; wat daar moet gebeuren etc.

Wie doen er mee?

De workshop praten met dieren wordt gegeven door Gerda van Gemert en Carien Everwijn. Beiden zijn leerlingen van Marta Williams, een Amerikaanse Animal Communicator. Zij worden bijgestaan door het konijn Jilly en de labrador Ollie.

Niet alleen mensen worden uitgenodigd deel te nemen aan de workshop, maar je kunt ook je hond meenemen. Gerda zal van te voren met de hond spreken om het doel van de workshop uit te leggen en zo zeker te weten dat alle honden bereid zijn om 2 dagen met elkaar rustig te zijn in de cursusruimte van de boerderij van Carien in Wijhe waar de workshop gehouden wordt.

Gerda van Gemert is dierenarts en werkt in haar praktijk o.a. met homeopathie, acupunctuur, bloesemremedies, dolfijnen healing en animal communication.

Carien Everwijn is coach, counsellor en trainer en doet deel van haar werk met haar paarden als collega's.

Info en opgave

De kosten verbonden aan de workshop zijn €165,00 inclusief koffie/thee. Gelieve de lunch zelf mee te nemen. De cursustijden zijn van 10 tot 17.30 uur zowel de zaterdag als de zondag. De eerstvolgende data zijn:

Graag aanmelden bij Gerda van Gemert:

gerdavangemert@hetnet.nl of tel: 030-6958188

Uw aanmelding geldt pas als de betaling is ontvangen. Volledige restitutie bij afmelding tot twee maanden van te voren, minus €15 administratiekosten.